530 cai putere și loc pentru toți prietenii tăi, ABT RS5-R Sportback

7b8991d7-abt-rs5-r-sportback-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

ABT Sportsline este acel tuner care face orice, numai să obosească nu. Ultima lor creație este noul Audi RS5 Sportback, proaspăt ajuns și el pe piața europeană.

Nemții au luat coupe-ul în patru uși din Ingolstadt și au umblat la V6-le biturbo de 2.9 litri, acesta producând acum 530 CP și 680 Nm. Rezultatul a fost obținut prin folosirea unei unități ABT Engine Control, a unui kit de răcire auxiliar ABT, montarea unei evacuări ABT cu diametrul de 102 mm și a unei admisii ABT noi.

Dinamica nu a fost uitată, pentru a putea ține toată puterea în frâu, ABT a montat o suspensie reglabilă, bare stabilizatoare ABT pe ambele punți și upgradat sistemul de frânare.

Bodykit-ul a fost făcut mai agresiv cu ajutorul unei buze, flapsuri, grilă, difuzor, guri de aerisire, toate din fibră de carbon. Nu trebuie uitate nici jantele 10×21″ ABT Sport GR cu anvelope Continental de înaltă performanță cu dimensiunile 275/25 R21.

Interiorul a primit câteva piese de bun gust, precum scaune sport îmbrăcate parțial în piele, schimbător de viteze din fibră de carbon, lumini de intrare cu logoul RS5-R sau praguri inscripționate ABT.

Clienții norocoși vor primi și o placă la interior inscripționată “ABT RS5-R‚ 1 of 50”, deoarece doar 50 unități ABT RS5-R vor fi construite, începând cu luna iulie 2019.