840 cai putere și nu pierzi garanția, 1016 Industries Urus

Lamborghini-Urus-1016-Industries-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Lamborghini Urus este unul dintre cele mai populare SUV-uri de înaltă performanță prezente la ora actuală pe piață, iar tunerii vor și ei o felie din această piață.

Ultimul care să-și prezinte pachetul de personalizare este 1016 Industries, un tuner din Miami, Floria, SUA. Acesta oferă un bodykit fie din fibră de sticlă, fibră de carbon sau carbon forjat, în funcție de cât de generos este proprietarul. Cu el montat, Lambo Urus devine mai lat cu 87 mm pe față și 100 mm pe spate, ce ar putea crea probleme la parcări sau în aglomerația urbană. Proprietarii mai pot comanda un splitter din fibră de carbon, praguri din același material, difuzor și două eleroane, unul pentru acoperiș, altul pentru hayon.

Urus are sub capotă primul propulsor supraalimentat montat vreodată pe un Lamborghini, un V8 biturbo de patru litri de origine Porsche ce produce 650 cai putere și un cuplu maxim de 850 Nm. 1016 Industries vine cu două upgradeuri, un Stage 1 cu 780 cai putere și un Stage 2 cu 840 cai putere. Fiindcă vorbim doar de o remapare ECU, tunerul spune că nu pierzi garanția producătorului. Pe lângă plusul de putere mai primești o aplicație de smartphone prin care îți poți porni sau opri motorul, să vezi date de telemetrie sau să urmărești poziția mașinii.

„Urus este un produs finit fantastic și continuă tradiția experimentării cu LM 002. Pasiunea noastră la 101 Industries este să integrăm fără cusur fibra de carbon forjată în platforme precum Urus și să le transformăm în cele mai bune automobile exotice din punct de vedere al designului din lume. Pachetul Limited Edition pentru Urus de la 1016 Industries este pentru entuziaști de elită ce caută să întărească experiența condusului și să o ducă la alt nivel.