Primele unități Ford EcoSport pleacă spre clienții europeni

Ford Ecosport 117

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ford România a anunțat faptul că primele exemplare ale noului EcoSport produs la Craiova au fost încărcate pe trenurile speciale și se vor îndrepta către piețele europene în vederea lansărilor locale.

 

„Avem deja două trenuri cu aproximativ 600 de mașini pe care le-am încărcat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Suntem foarte mulțumiți de faptul că lansarea se desfășoară conform planurilor și procedurilor noastre interne. Echipa noastră de la Craiova și furnizorii noștri au făcut o treabă excelentă și sunt extrem de mulțumit cu rezultatul operațiunilor”, a declarat John Oldham, Președinte Ford România și director al fabricii de la Craiova.

 

Primii clienți care își vor primii SUV-urile urbane fabricate în România vor fi cei germani și britanici, lansările în restul Europei (inclusiv România) urmând să aibă loc după mijlocul lunii ianuarie.

 

Da, Ford România a început producția lui EcoSport în luna octombrie, dar două luni de zile pentru a ajunge primele mașini la clienți nu este deloc mult. Pentru a sprijini volumul de muncă în creștere, la fabrica oltenească au fost angajați în plus 1700 de operatori de bază și personal calificat în cursul acestui an, însumând un total de 4200.