VIDEO: I-a taiat CALEA la 210 LA ORA, nu a avut NICIO SANSA!!!

Radar

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Foarte rar se întâmplă să prindem un accident atât de violent pe o cameră de bord, dar fix acest lucru s-a întâmplat acum câteva zile în Ucraina, acolo unde două mașini mergeau în paralel la peste 210 km/h.

Ambii șoferi goneau pe o porțiune de drum care nu pare să fie autostradă, moment când un autocamion traversează porțiunea de drum fără să se asigure. Se observă pe filmare cum șoferul pe a cărui mașină se afla camera de bord frânează cu o secundă mai devreme decât șoferul Passatului Variant. Ce-i drept, îl ajută și faptul că mașina sa are banda liberă.

Șoferul Passatului a fost oarecum neinspirat atunci când a părăsit partea carosabilă, mașina frânând mult mai bine în linie dreaptă decât virând ușor. Oricum ar fi fost, impactul oricum s-ar fi petrecut. Din fericire, pasagerii Passatului au supraviețuit deoarece au lovit un punct destul de moale înconjurat de cauciuc.

Data viitoare când mergeți cu viteză excesivă pe drumurile publice și vă gândiți că vouă nu vi se poate întâmpla așa nimic rău pentru că sunteți un șofer atent, responsabil, aduceți-vă aminte de acest clip. Mai mult, vedeți și importanța unei camere de bord ce înregistrează și viteza, foarte utilă ca probă pentru poliție.