Admiră mașinile lui 007 la Muzeul de Film din Londra

bond-cars-on-display-at-london-film-musem-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Orice film cu Bond, James Bond, este înarmat până în dinți cu secvențe de acțiune superb filmate, femei frumoase și, evident, unele dintre cele mai dezirabile mașini din lume.

Următoarea peliculă din seria 007 va apărea pe marile ecrane abia pe 8 aprilie 2020, dar cine dorește să vadă câteva din vehiculele folosite la filmări le poate admira în expoziția Bond In Motion de la London Film Museum. Vizitatorii se pot imagina ca fiind celebrul agent dublu lângă replica Aston Martin DB5 folosită la cascadorii, găurită de gloanțe sau alături de alte mașini celebre, precum Aston Martin V8 Vantage, Land Rover Series III sau noul Defender 110. Nu lipsesc nici motocicletele, expoziția având un Triumph Scrambler 1200 XE sau un scuter Royal Alloy GT1215.

Filmarea celui mai nou episod James Bond a necesitat o echipă de 20 tehnicieni, alături de ingineri Aston Martin și Jaguar Land Rover pentru a putea pregăti flota de mașini. Primele discuții cu producătorii au avut loc în octombrie 2018, Doar Aston Martin a pus la dispoziție opt DB5-uri cu diferite grade de uzură, trei V8 Vantage și două DBS Superleggera. Principala scenă de urmărire are loc în orașul italian Matera, cel care apare puțin și în trailerul oficial.

No Time To Die va fi ultimul film în care Daniel Craig își va însuși personajul lui James Bond. Acesta va fi însoțit de Rami Malek (Oscar pentru cel mai bun actor), Cristoph Waltz (2 x Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar), Naomie Harris sau Jeffrey Wright.