Un american și-a printat propriul Cybertruck

Tesla-Cybertruck-3D-Print-13

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Un proprietar de Tesla Model 3 nu a vrut să aștepte până în 2021 când producătorul american va lansa pe piață noul Cybertruck, așa că și-a printat unul 3D.

Roger Kappler și-a creat propria machetă 3D Cybertruck folosind un model 3D disponibil online. Acesta a luat modelul 3D și l-a împărțit în mai multe secțiuni micuțe pentru a-l putea printa. Mai mult, macheta sa dispune de LED-uri față-spate funcționale ce își iau curent de la două baterii R6 situate în micuța benă a lui Cybertruck.

Tot procesul de printare a durat în jur de 24 ore, apoi americanul a luat macheta și a vopsit-o în nuanța de prezentare. Elon ar fi mândru, mai ales că toate piesele și materialele nu au costat mai mult de 50$, adică jumătate din suma pe care o cere Tesla avans pentru rezervarea unui Cybertruck.

Și dacă nu știați cât de mare este Cybertruck față de frații săi deja disponibili pe piață, Kappler și-a pus creația lângă alte machete Tesla la aceeași scară. Cybertruck va fi un model gigant, abia aștept să îl văd prin București. Și sunt sigur că se vor găsi câțiva români ce își vor achiziționa așa ceva având în vedere cele 250.000 precomenzi înregistrate.

Toate detaliile despre Tesla Cybertruck pot fi citite în articolul nostru detaliat.