Amazon va livra direct în mașină, dacă locuiești în State și deții o Acura RDX

a4ada09f-acura-rdx-key-by-amazon-delivery-3

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ieri vă prezentam sistemul prin care posesorii de Cadillac pot găsi, rezerva și plăti locurile de parcare chiar din sistemul lor de infotainment.

Astăzi aflăm cum clienții de Acura RDX 2019 sau 2020 cu serviciul AcuraLink activ și care dispun de un abonament Amazon Prime pot alege să le fie livrat pachetul fix în mașină prin intermediul Key by Amazon In-Car Delivery.

AcuraLink permite accesul la diferite funcții pe bază de cloud, de la muzică, la informații, la programarea mașinii pentru revizie. Pentru ceva $ în plus, proprietarii se pot bucura și de pornire de la distanță, localizare prin GPS dacă mașina este furată, asistență rutieră sau chiar un serviciu tip concierge similar celor văzute pe alte mărci.

Pentru a putea primi pachete de la Amazon, membrii Amazon prime trebuie doar să downloadeze aplicația Key by Amazon, să se logheze și să introducă datele mașinii. După aceea, când se comandă ceva se poate opta pentru livrare în mașină, cu condiția ca mașina să fie relativ aproape de destinația livrării. Apoi se trimite o notificare pe telefon cu fereastra de patru ore în care ar putea fi livrat bunul și încă una atunci când curierul se apropie de mașină.

Nu vă imaginați că mașina se descuie singură, ci are nevoie de confirmare de la destinatar. După ce a fost încheiată livrarea, mașina se încuie singură, iar clientul mulțumit primește o notificare în acest sens.