BMW M135i xDrive, Safety Car în finala Romanian Endurance Series

72473

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

BMW marchează colaborarea cu Romanian Endurance Series cu un nou safety car, versiunea de top a gamei compacte bavareze, BMW M135i xDrive, model ce va avea debutul pe circuitul Motor Park în acest weekend.
BMW APAN Motors susţine această etapă din Romanian Endurance Series ca parte a unui angajament pe termen lung al mărcii BMW.

Continuând tradiţia din ultimele etape, BMW APAN Motors susţine această etapă din Romanian Endurance Series ca parte a unui angajament pe termen lung al mărcii BMW. Despre BMW Seria 1 și M135i xDrive puteți citi în articolul nostru detaliat. Acesta este echipat cu cu cel mai puternic motor de doi litri produs de BMW vreodată. Același regăsit pe X2 M35i și pe noile MINI Clubman și Countryman JCW.

Finala Romanian Endurance Series programată duminică va avea o durată de două ore, fiind singura ocazie în care echipele de mecanici vor avea un rol în deciderea rezultatelor finale, la momentul realimentării cu combustibil. Programul de competiţii este completat şi de ultimele etape Romanian Retro Racing, cu câte două curse – de regularitate şi de viteză.

BMW a mai pregătit o surpriză pentru acest weekend, prezentarea în avanpremieră pentru România a unui nou model sportiv, unul care va ajunge în showroomuri luna viitoare.