BMW și Alcantara sărbătoresc primul X5 cu Timeless Edition

BMW-X5-Timeless-Edition-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

BMW și Alcantara au creat noul X5 Timeless Edition, proiectat să aducă un omagiu primului BMW X5, lansat acum mai bine de două decenii.

Modelul se recunoaște după exteriorul Mineral White, pragurile din aluminiu și pachetul xOffroad ce aduce suspensia pneumatică, diferențialul M Sport și cele patru moduri de rulare pentru teren accidentat numite xSand, xRocks, xGravel și xSnow. În fiecare dintre aceste moduri computerul mașinii reglează sistemul de tracțiune integrală, garda la sol și sistemul de control al stabilității pentru a avea aderență optimă.

Alcantara s-a ocupat de interior. Mai are rost să spunem că Alcantara este atât un material sintetic (nu e piele și nici piele întoarsă), cât și o firmă ce produce materialul cu același nume? Tot bordul, scaunele și fețele de uși sunt îmbrăcate în Alcantara, iar tetiera șoferului este inscripționată “Powered by Alcantara – Timeless Edition 1/50.” Mai mult, cei 50 proprietari italieni (mașina se va vinde doar în Italia, iar producția este limitată la 50 unități) vor primi o geantă de călătorie tot din Alcantara.

BMW Italia a mai anunțat încă două ediții limitate: X2 sDrive20i Blue Shadow S Edition cu pachet M Sport, vopsea Mineral Grey și jante din aliaj de 20″, precum și X4 xDrive20d Blue Shadow Edition cu exterior Glacier Silver și pachet M Sport.