BMW X3 M și X4 M primesc accesorii M Performance din fibră de carbon

466e7dd1-bmw-x3-m-x4-m-performance-parts-3

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

La scurt timp după ce BMW a lansat primele X3 M și X4 M din istorie și la și mai puțin timp după ce bavarezii au prezentat pachetul de accesorii M Performance pentru noua Serie 1, iată că a venit rândul celor două SUV-uri să primească același tratament, un tuning de casă făcut ca la carte.

Fibra de carbon, acest material sacru folosit în industria auto, a fost cel ales la costrucția inelelor din jurul rinichilor din grilă, a gurilor de ventilație, precum și a pragurilor inscripționate “M Performance”. Fiecare model dispune de propriul să eleron specific, dar ambele au același sistem de iluminare în mânerele ușilor ce proiectează același logo M Performance pe asfalt.

Volanul M Performane văzut pe compacta proaspăt lansată este disponibil și pentru X3 M și X4 M și este asezonat cu fibră de carbon high-gloss. Dacă mai comanzi și padelele din fibră la carbon și nu te zgârcești nici la selectorul transmisiei din același material, atunci te vei simți ca într-o adevărată mașină de competiții. Secretul este că pentru o ceva bănuți în plus poți avea volanul M Performance Pro învelit în piele și Alcantara ce te încântă cu ale sale cusături albastre.

Și la final, după ce ți-ai făcut super SUV-ul și mai super, ia-i și niște preșuri M Performance, să fie treaba treabă!