Bugatti Chiron Noire, două ediții limitate pentru 20 clienți pasionați de culoarea neagră

Bugatti-Chiron-Noire-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Se spune că negrul se asortează cu orice, inclusiv cu verdele banilor. După succesul înregistrat de Bugatti cu La Voiture Noire, destui clienți și-au arătat interesul către un hypercar de culoare neagră.

Pentru ei, producătorul francez a pregătit nu una, ci două versiuni limitate Chiron Noire, ambele cu specificul ei. Prima este Bugatti Chiron Noire Élégance și se remarcă printr-o caroserie din fibră de carbon glossy, o grilă cu model diferit și sigla Bugatti construită din argint. Jantele au fost schimbate, iar etrierii de frână au primit tratamentul negru, în timp ce montanul B în forma litere C și oglinzile retrovizoare au fost finisate în aluminiu mat polișat. Nu este nicio mirare faptul că Bugatti Chiron Noire Élégance are tapițerie din piele neagră, iar inscripția „Noire” se regăsește pe praguri, consola centrală și tetiere.

Al doilea model, Chiron Noire Sportive, dispune de un exterior din fibră de carbon mată, iar montantul B, jantele, grila și splitterul sunt vopsite în nuanța negru mat. Interiorul se aseamănă cu cel de la fratele său, însă în cazul acesta câteva finisaje interioare au fost vopsite în culoarea neagră, precum butoane, manete sau ceasuri de bord.

Un detaliu v-ar putea păcăli, făcându-vă să credeți că avem de-a face cu două versiuni Chiron Sport, este evacuarea cu patru terminații rotunde. Aceasta a fost montată pe Chiron Noire, dar mașina rămâne un chiron normal.

20 exemplare Bugatti Chiron Noire vor fi construite, fiecare având un preț de pornire de 3 milioane Euro. Primii clienți își vor putea vedea exemplarele abia în al doilea trimestru al anului 2020, dar cine are deja un Chiron Sport la comandă poate alege pachetul Noire pentru doar 100.000 Euro în plus. Raportat la prețul mașinii, 100.000 nu pare așa mult.