CONCURS: castiga un TEST cu 12 SUPER MASINI, 4 zile in Franta, alături de Giurgea si Bratu!

Continental_BlackChili_18_060

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Foarte multe persoane ne repetă obsesiv că își doresc… „o viață ca a noastră”. Să călătorească în destinații unde drumul și peisajele contează… acolo, să conducă mașinile pe care le conducem noi… eventual mai multe zile la rând! Pentru aceștia, restul nici nu mai contează, dar dacă eu v-aș spune că mai e loc și de un hotel tare cu o experiență gastronomică deosebită… parcă începe să arate a vis…

Ei bine, vara asta totul este posibil și prin intermediul Black Chili Driving Experience poți câștiga o MEGA-DEPLASARE-AUTO!!! Unde… o să mergem și noi pentru că oamenii de la Continental ne-au invitat ca să nu vă lăsăm singuri în „condițiile” astea:

  • 4 zile în Franța!
  • Pe 300 de km de drumuri de test drive pitorești!
  • CU… 12 MAȘINI SUPER SPORT!
  • ECHIPATE CU 48 DE ANVELOPE CONTINENTAL DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ!

Continental Black Chili Driving Experience este o călătorie de patru zile în regiunea Provence din Franța, în timpul căreia vom testa anvelopele de înaltă performanță Continental, cunoscute pentru amestecul revoluționar de cauciuc „Black Chili”, care le permite o aderență maximă la orice viteză de deplasare.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.blackchili.ro și să parcurgi quiz-ul. Dintre cei mai buni 100 de respondenți la acesta, Continental va alege OPT câștigători care vor călători în Franța și care vor putea invita o altă persoană să-i însoțească în această experiență! Repet, noi oricum mergem, deci nu e nevoie să ne invitați pe noi!

Evenimentul va avea loc în perioada 8 – 11 octombrie a.c. (sau în primăvara anului 2021) și va ține seama de toate restricțiile și recomandările privitoare la protejarea sănătății!

Intrați pe site, participați la quiz și pregătiți-vă să traiți ca #giurgeasibratu, alături de noi, la un eveniment Continental unde vom face ce ne place atât de mult: SĂ CONDUCEM MAȘINI SUPER SPORT!

Intră în competiție: www.blackchili.ro