Cel mai excentric Range Rover, Overfinch SuperSport

bfbac366-range-rover-sport-svr-tuning-overfinch-supersport-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Cel mai celebru tuner de Land Rover, Overfinch, tocmai a prezentat un pachet de personalizare exclusivist pentru cel mai rapid Range Rover Sport, SVR.

Construit în doar 25 exemplare și cu un nume pe cinste, SuperSport, acest model va dispune de un bodykit complet din fibră de carbon ce poate avea trei finisări diferite. Completând aspectul exterior sunt jantele Leggaro forjate de 22″ disponibile în două modele diferite de design și vopseaua unică.

Cu toate că tunerul nu a umblat la motor, V8-ul de cinci litri supraalimentat cu compresor mecanic are destulă putere, 575 căluți pentru a fi exact. Nici cu cuplul nu îmi e rușine, 700 Nm cred că sunt suficienți oricui. Sunt suficienți oricum pentru o viteză maximă de 283 km/h. Nu știu cine ar vrea să atingă 283 km/h cu un SUV de 2.3 tone, totuși.

Printre schimbările tehnice menționăm frânele Brembo cu opt pistonașe, evacuarea din titan și admisia din fibră de carbon.

Interiorul a fost răsfățat cu piele nouă și cusături rombice, ca la mașinile cu adevărat luxoase, embleme Overfinch și carcase din fibră de carbon pentru scaunele față.