Chinezii au lansat propriul lor BMW X6

WEY-VV7-GT-Pro-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Chinezii cred că au făcut primul SUV-coupe care să îmi placă și mie cu adevărat. Nu spun că ofertele producătorilor tradiționali nu îmi plac, dar cu mașina asta aș merge peste tot.

Modelul poartă numele de, luați aer adânc în piept, WEY VV7 (VV nu W) GT Pro și este versiunea ceva mai agresivă și mai sportivă a lui VV7 GT. Practic, e ca la telefoane. Nu vei fi tu zgârcitul care să își ia versiunea obișnuită, îți iei Pro-ul că doar deaia dai un ban.

Din punct de vedere estetic, VV7 GT Pro le are pe toate. Farurile subțiri, grila hexagonală, guri de aerisire false, jantele de mari dimensiuni, stopurile cu semnătură luminoasă 3D, evacuările false, vopseaua mată pe jumătate din caroserie, difuzorul mai mult decât inutil și un stop de ceață inspirat din Formula 1, toate îi dau impresia acestei mașini că a fost făcută urmând o listă de trenduri actuale din industria auto, iar asta o face dezirabilă.

În ceea ce privește dimensiunile, VV GT Pro este copia fidelă a unui BMW X6, având lungime, lățime, ampatament și înălțime aproape identice cu cele ale SUV-ului german. Interiorul pare că preia detalii de design de la absolut toți concurenții, dar cumva îi stă bine cabinei atât de aglomerată. Văd puțin Porsche, un strop de Audi, un pic de Mercedes-Benz și doar o adiere de BMW.

Dacă nu știți cine construiește WEY, este vorba de Great Wall, cei care construiau Hover CUV care era construit în Bulgaria și care se vindea la noi în țară acum 10 ani. Sub capota lui VV7 GT Pro se află un propulsor turbo pe benzină de doi litri ce produce 230 cai putere și 390 Nm care transmite puterea roților față (sau tuturor celor patru roți) prin intermediul unei transmisii automate cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte.