Cupra Ateca Special Edition ne încântă cu fibră de carbon și Alcantara

f3d2cd04-cupra-ateca-limited-edition_01

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Când ai un brand sportiv nou și trebuie să îl promovezi, cum o faci cel mai bine? Simplu, cu o ediție specială.

Cupra Ateca este un VW Golf R în haine de SUV, având aceleași motor, cutie, sistem de tracțiune integrală și platformă, iar acum are propria sa ediție limitată, numită Cupra Ateca Special Edition.

Aceasta se laudă cu jante de 20″ cu accente arămii, eleron, carcase ale oglinzilor laterale, finisaje interioare și cheie din fibră de carbon. Acestea au și ele, la rândul lor, accente arămii, culoarea specifică brandului spaniol.

Trei nuanțe exterioare sunt disponibile, Graphene Grey, Energy Blue și Rodium Grey, iar interiorul a fost îmbrăcat aproape tot în Alcantara Petrol Blue, de la scaune, banchetă, până și pe fețele de uși. Sunt curios cum va rezista în timp.

Printre modificările tehnice menționăm direcția progresivă proiectată să ofere echilibrul perfect dintre rapiditate și feedback, precum și evacuarea Akrapovic din titan mai ușoară cu șapte kg mai ușoară decât cea standard.

Doar 1.999 exemplare Cupra Ateca Special Edition vor fi construite, fiecare putând fi rezervate doar printr-o comandă online.