Precomandă acum Mazda MX-30 în România

df80d532-mazda-mx-30-12

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

SUV-ul electric Mazda MX-30 doar ce a fost lansat la Salonul Auto de la Tokyo, dar avem o surpriză plăcută, acesta poate fi comandat deja în România.

Disponibilă într-o versiune de lansare bogat echipată, Mazda MX-30 va dispune de un preț de 33.900 Euro cu TVA, din care mai poți scădea peste 10.000 prin programele Rabla și Rabla Plus.

Printre dotările standard ale noii Mazda MX-30 se numără jante de aliaj de 18”, faruri LED adaptive cu sistem de spălare, vopsea Ceramic Metallic, scaune față electrice din material textil și piele, încălzite, cu funcție de memorie, climatizare automată, ornamente din plută pe consola centrală, proiecție laser pe parbriz, conectivitate Apple Carplay și Android Auto, senzori de ploaie și de lumină, display central de 8,8”, cameră video pentru marșarier, senzori de parcare față-spate, recepție radio digitală (DAB), sistem de navigație integrat și geamuri fumurii spate.

Pachetul de dotări standard este completat de multitudinea de asistenți electronici pentru șofer, precum asistentul inteligent de frânare în oraș (SCBS), sistemul de avertizare la depășirea banzii de rulare (LDWS), sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație (TSR), sistemul de asistență pentru menținerea benzii de rulare (LKA), asistentul inteligent de frânare (SBS), pilotul automat adaptiv Mazda (MRCC), sistemul E-Call pentru urgențe și alarma de efracție, iar pentru siguranța pasivă modelul este dotat cu un set complet de airbag-uri, inclusiv pentru genunchii șoferului.

Primele exemplare Mazda MX-30 vor ajunge în România în a doua jumătate a anului 2020, toate având o garanție generală de trei ani și 100.000 km și una de 8 ani sau 160.000 km pentru baterie. Pentru mai multe detalii despre primul SUV Mazda, vă recomandăm articolul nostru detaliat.