Dacia aduce un studiu electric la Geneva

2020-renault-morphoz-concept-768x768

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Renault a anunțat ce modele va aduce la Salonul Auto de la Geneva, iar premierle nu sunt puține.

Capul de afiș va fi ținut de către conceptul Morphoz, unul 100% electric. Acesta va previziona multe din produsele viitoare ale Rombului din Boulogne-Billancourt.

Revenind puțin cu picioarele pe pământ, francezii vor prezenta și noul Megane Estate E-Tech Plug-in Hybrid, un model ce folosește noul propulsor aspirat de 1.6 litri, o transmisie fără ambreiaj și un motor electric, cu o putere totală de 160 CP. Acumualatorul de 9.8 kWh va putea oferi o autonomie exclusiv electrică de 50 km.

La același salon vom vedea și Kangoo Z.E. Concept, model ce va fi lansat anul acesta la un preț de 48.000 Euro cu TVA și care poate parcurge 370 km cu un plin de hidrogen.

Pe noi ne interesează și ce noutăți aduce Dacia, iar producătorul autohton a pregătit un studiu ce prefigurează viitorea citadină electrică românească ce a fost confirmată de Renault acum câteva zile. Totodată, modelele existente vor primi ediții aniversare. Ce se aniversează? 15 ani de când Dacia a început să exporte modele produse sub umbrela Renault. Tot aici vor fi dezvăluite publicului și noile Duster GPL, Logan GPL și Sandeo GPL, cu tot cu versiuni Stepway. Nu uitați că anul acesta cine achiziționează un model pe GPL prin Programul Rabla mai primește un eco tichet de 1.000 lei.

Nici Alpine nu putea lipsi, prezentând A110 SportsX Concept, inspirat din modelul de competiție ce a ieșit învingător în Raliul Monte Carlo din 1973.

Salonul Auto de la Geneva își va deschide porțile în data de 3 martie 2020.