Dahler Design revine cu noul BMW X3 M

2020-bmw-x3-m-tuning-dahler-4

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Cei de la Dahler Design au avut o perioadă mai tăcută, dar au revenit la început de iarnă cu un SUV BMW modificat. Dar nu orice SUV, ci noul X3 M.

Cu 480 (sau 510 pe X3 M Competition) cai putere și 600 Nm disponibili din noul propulsor cu șase cilindri în linie, supraalimentat cu două turbine, X3 M face parte din elita SUV-urilor de clasă medie. Însă cei Dahler au reușit să stoarcă nu mai puțin de 610 cai putere (mai mult decât un M8) și 760 Nm (mai mult decât M8 Competition).

Astfel, ne putem aștepta la un sprint 0-100 km/h în mai puțin de patru secunde și o viteză maximă de peste 300 km/h cu limitatorul de viteză scos de către tuner la dorința clientului.

Cine dorește mai mult decât plusul de putere menționat mai sus, Dahler mai pune la dispoziție o suspensie coborâtă cu destui mm cât să aibă un impact vizual pozitiv, jante forjate de 21 sau 22″ încălțate cu anvelope Michelin Pilot Super Sport, precum și o evacuare din oțel inoxidabil creată chiar de inginerii companiei.

Surprizele nu se termină aici, atât X3 M, cât și X4 M vor mai primi pe viitor un kit de putere Stage 2, o suspensie sport și un splitter pentru bara față.