Demențele din a treia zi de Crăciun: G Mansory și AMG GT G-Power

G_class_WideBodyKit_2 copy

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Suntem în a treia zi de Crăciun și în loc să vedem și noi niște noutăți care să nu ne facă să ne gândim la lucruri rele pe care să le facem pentru a le avea, iată situație: un Clasa G de la Mansory și un Mercedes-AMG de la G-Power. Să le luăm pe rând.

Mansory, cel mai exclusivist, scump și de foarte multe ori exagerat, penibil și kitchos tuner de Mercedes-Benz a creat un nou kit care lățește caroseria unui Clasa G. Un „widebody” așa cum ai spune dacă ai merge la ei să ceri pachetul de tuning. Noul pachet include evazăru pentru aripi, praguri laterale profilate serios, noi spoilere față și spate. TOATE aceste accesorii sunt construite din carbon și costă… 18.900 euro. Cu tot cu taxe. Atâta costă să lățești un Clasa G cu… patru centimetri.

Pe lângă kitul „widebody” se pot comanda alt plafon, altă capotă a motorului și diverse accesorii pentru restul caroserisi inclusiv jante ce pot atinge diametrul de 23 de inch!

Un monstru trebuie să fie bestie până la capăt astfel că un kit de putere pentru versiunea AMG (63) duce puterea motorului la 840 CP!

Dacă ți se pare că acest G este prea mult atât ca putere cât și ca aspect și grad de penibili, iată ceva mai… eh… omenesc pentru că nu te-ar condamna nimeni dacă ți-ai lua un supercar și i-ai mai pune niște cai. Este vorba despre Mercedes-AMG GT, versiunea de bază. Puterea sa este dusă de tunerul G-Power la 610 CP, ceea ce este chiar mai mult decât oferă versiunea de top GT R.

Performanță nouă: 0-100 în: 3.6 secunde. Viteza maximă încă nu a fost anunțată dar probabil trece lejer de 330 km/h pentru că mașina a fost îmbunătățită și aerodinamic: are noi praguri dar și un spoiler față cu splitter nou. Dacă vă plac jantele din imagini asta se datorează și dimensiunilor roților: jante de 21 inch diametru și anvelope 275/ 30 pe față și 305/ 25 pe spate!

Prețuri: kitul impresionant de putere, 2.700 dolari, roțile complete… de aproape trei ori mai mult: 8.000 dolari.

Și de aceste Sărbători, permiteți-mi să vă urez un călduros #numaivătunaț!!!