Ediție limitată la preț de Touareg, VW Arteon R-Line Edition

2020-vw-arteon-r-line-edition-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Atunci când Volkswagen a lansat noul Passat facelift, a decis să scoată și o versiune foarte scumpă și limitată numită R-Line Edition. Dat fiind succesul acestui Passat, iată că VW repetă treaba și cu Arteon, versiunea sa coupe cu patru uși.

Pentru început, trebuie să spunem că mașina va fi produsă în doar 250 exemplare și dacă cineva dorește să o comande în România, va putea face acest lucru. Mașina vine cu vopsea Moonstone Grey cu plafon negru, jante din aliaj Rosario de 20″ și privacy glass. Interiorul vine cât se poate de echipat, la pachet cu pielea Nappa și iluminarea ambientală. Nu lipsesc scaunele Ergo Comfort cu funcție de masaj, sistemul de navigație, panoul de instrumente digital sau App Connect wireless.

Area View, Park Assist, Dynamic Road Sign Display, Side Assist, Autonomous Emergency Braking Front Assist, Adaptive Distance Control, Dynamic Light Assist și multe alte sisteme de siguranță fac și ele parte din pachetul standard al lui Arteon R-Line Edition.

Motorizările disponibile sunt cel mai puternice patru din oferta Arteon:

  • 2.0 TSI 190 CP
  • 2.0 TSI 272 CP 4MOTION
  • 2.0 TDI 190 CP 4MOTION opțional
  • 2.0 TDI 240 CP 4MOTION

Trebuie menționat că amortizoarele adaptive DCC sunt oferite standard doar pe cele două motorizări de top, clienții trebuind să plătească în plus pentru cele de 190 CP.

Și acum prețul: 55.970 Euro cu TVA în Germania, adică foarte aproape de prețul unui Touareg.