Eleanor se întoarce și poate fi a ta pentru 189.000 $.

Eleanor-Mustang-15

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Unul dintre filmele care a cimentat pasiunea pentru mașini în mintea mea a fost remake-ul Gone in 60 Seconds cu Nicolas Cage.

Deși scenariul filmului a fost destul de simplu, distribuția a fost una de calitate, dar adevăratul show l-au făcut mașinile, mai ales una. Eleanor. Un Ford Mustang Fastback Shelby GT500 din 1968 modificat.

Pentru cei care își doresc un astfel de automobil, acum a venit momentul în care pot cumpăra unul, deoarece Fusion Motor Company a cumpărat dreptul de a reproduce mașina de la producătorii primului film și să o numească Eleanor.

Noile Mustanguri vor fi bazate pe Fastbackuri din 1967 și 1968 și vor avea caroserii ranforsate. Pe lângă asta, ele vor primi suspensie multi-link pe spate, frâne Wilwood și o punte spate Currie Enterprisez Ford 9-inch. Printre detaliile moderne se numără diferențialul cu patinare limitată, componente din fibră de carbon și faruri cu LED ce păstrează aspectul celor vechi atunci când sunt stinse.

Interiorul vine cu scaune de fabrică, coloană de direcție înclinată, sistem modern de aer condiționat, închidere centralizată și sistem audio cu Bluetooth. Pe lista de opționale se regăsesc scaune sport Recaro, ceasuri de bord Auto Meter ca în film și un sistem de infotainment cu tot cu navigație.

Cinci V8-uri Roush sunt disponibile pentru New Eleanor cu mărimi între 5 și 7 litri și puteri între 430 și 750 cai putere. Transmisiile configurabile sunt două manuale (cinci sau șase trepte) și o automată cu șase rapoarte pentru șoferii de duminică.

Doar buzunarul tău decide cât de repede vrei să evadezi de poliție, un buzunar în care trebuie să încapă cel puțin 189.000 $.  Păcat că pe lista de opționale nu se află și Angelina Jolie.