Faceți cunoștință cu noul Mercedes-Benz Sprinter!

2019-Mercedes-Sprinter-47

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

După ce Mercedes-Benz ne-a arătat interiorul viitorului Sprinter, a venit momentul să vedem a treia generație a autoutilitarei de mari dimensiuni.

Producătorul german se laudă cu noul pachet de servicii PRO Connect ce permite managerilor de flote să comunice și să monitorizeze mai bine șoferii acestor vehicule.

Dar asta nu este totul, după cum se poate observa din imagini, noul Sprinter va putea satisface orice nevoie de transport, fiind disponibil în peste 1.700 versiuni.

Cea mai nouă generație Sprinter va putea fi achiziționată atât cu toate tipurile de tracțiune, de la față, la spate, la integrală. Interesant este că Mercedes-Benz declară că versiunea cu tracțiune față are o capacitate de încărcare cu 50 kg mai ridicată ca cea cu tracțiune spate și se poate încărca mai ușor datorită deschiderii cu 80 mm mai joase.

Clienții vor avea opțiunea alegerii între o versiune cu transmisie manuală cu șase trepte și una automată cu nouă rapoarte.

Modelele europene vor putea fi comandate cu un propulsor diesel în patru cilindri cu cilindreea de 2.1 litri ce dezvoltă 114, 143, 163 sau 177 cai putere sau cu unul cu șase cilindri ce pune la bătaie 190 cai putere și 440 Nm.

Probabil cea mai interesantă versiune va fi noul eSprinter, care, după cum îi spune numele, va fi propulsat exclusiv de un motor electric. Aceasta va fi disponibilă începând cu 2019 și este destinată transportului preponderent urban. Modelul mai mic, eVito, deja poate fi comandat și va fi disponibil începând cu a doua jumătate a anului 2018. Și nu, chiar dacă numele este puțin confuz, nu trebuie să îl evitați.

În ceea ce privește noul Mercedes-Benz Sprinter, dacă veți comanda unul luna aceasta, este posibil să vă fie livrat exemplarul prin luna iunie.