FIAT, noul partener al CSM București

_RPS0003

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Auto Italia anunță începerea parteneriatului cu echipa de handbal feminin, CSM București, singurul din țară care a reușit să cucerească Liga Campionilor. Importatorul va oferi, cu drept de utilizare, pentru o perioadă de un an, opt autoturisme FIAT 500 jucătoarelor din echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal București.

Cele opt buburuze sunt FIAT 500 1.2 benzină, 69 cai putere în echiparea Lounge. Printre echipamentele de la bord se numără un sistem multimedia UConnect cu ecran tactil de 5″, Bluetooth, USB, AUX-IN și 6 difuzoare, volan multifuncțional îmbrăcat în piele sau servodirecție electrică DualDrive.

Cele opt norocoase ce se vor bucura de mașinile oferite de Auto Italia sunt: Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin și Linnea Torstensson.

Gabriela Szabo, Director General CSM București: ”Știm cât de mult contează lucrul în echipă, iar echipa noastră, de astăzi, s-a mărit. Suntem fericiți că am semnat parteneriatul cu FIAT și sunt convinsă că de acum încolo vom fi și mai puternici. Ne dorim ca această colaborare să fie una de bun augur pentru ambele părți implicate și sperăm să parcurgem un drum cât mai lung împreună”.

“Suntem foarte onorați de parteneriatul pe care l-am semnat cu CSM București, Secția Handbal Feminin și avem încredere că echipa va reuși să obțină rezultate bune în sezonul 2019/2020, beneficiind de astăzi și de suportul Auto Italia.”, a declarat Razvan Ionescu, Director Comercial Fiat.