Ford lansează și în România serviciul „Door-to-door”

Video_Check

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ford România anunță că dorește să se asigure că șoferii se pot baza în continuare pe vehiculele lor prin lansarea serviciului „Door-to-door”, din cadrul campaniei #StaiAcasă. Acest serviciu presupune preluarea mașinii de acasă / sediul clientului și returnarea ei de către consilierii service Ford. Mai mult, campania #StaiAcasă cuprinde și efectuarea unui rezumat video despre operațiunile necesare, prin intermediul aplicației Video Check, precum și igienizarea mașinilor. Astfel, Ford se asigură că autoturismele și autoutilitarele sunt predate în siguranță după intervențiile în service.

În timpul preluării/reparării/livrării vehiculului, se vor folosi mănuși de unică folosință, mască de protecție precum și folii de plastic pentru volan și scaune. Elementele mașinii expuse la atingere se vor dezinfecta cu agenți speciali aprobați de Ministerul Sănătății.

Rezumatul video realizat prin Ford Video Check permite clienților să vadă și să aprobe clar lucrarea recomandată și costul acesteia. Verificarea video poate fi accesată prin orice dispozitiv compatibil, cum ar fi un smartphone, tabletă sau computer.

Deși unele reprezentanțe Ford sunt acum închise temporar, deoarece guvernele au luat măsuri de siguranță publică, multe service-uri rămân deschise, chiar și în țările cele mai afectate de criză. Este exemplul Italiei, unde inițiativa a fost introdusă pentru prima dată, la începutul acestei luni.

„Știm că există încă șoferi care livrează, care trebuie să transporte alimente,  consumabile medicale, etc. și clienți care ar putea face cumpărături sau ar putea livra toate cele necesare pentru rudele în vârstă”, a declarat Massimo Pasanisi, Director Operațiuni, Divizia de Servicii Post-Vânzare, Ford Europa. Campania #StaiAcasă le oferă clienților siguranța că reparația vehiculului lor este realizată în timp util, iar acesta este igienizat înainte de a fi predat către proprietar”.

Campania #StaiAcasă a fost deja lansată în multe țări europene, inclusiv Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Italia, Germania, Grecia, Ungaria, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia și Marea Britanie.