Honda e și ale sale cinci display-uri HD

6401cbc3-2019-honda-electric-prototype-geneva-show-0

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Honda e este unul dintre cele mai așteptate modele electrice ale anului 2019 și pe bună dreptate.

Citadina japoneză cu tracțiune spate promite performanțe bune și o autonomie de peste 200 km. Dar și un interior foarte sofisticat cu cinci displayuri HD. Acum Honda a detaliat ce fac cele cinci displayuri ale lui e.

Cele din lateral proiectează imaginile preluate de la camerele de luat vedere care au luat locul tradiționalelor oglinzi laterale.

Cel din fața șoferului dispune de diagonala de 8.8″ și este tabloul de bord digital. Viteza, autonomia, starea de încărcare, modul de rulare și ce sisteme de siguranță lucrează, toate sunt vizibile pe acest display.

Ultimele două, ce dispun de o diagonală de 12.3″ (la fel ca la Mercedes-Benz Clasa S), sunt interconectate și sunt cele de infotainment. Tot ce înseamnă navigație, conectivitate, muzică, media, Apple CarPlay și Android Auto sau Asistentul Personal cu inteligență artificială și comezi vocale, toate sunt vizibile pe aceste două. Mai mult, informațiile pot fi interschimbabile, pentru ca fiecare pasager să aibă pe ecranul din apropierea sa informațiile de care au nevoie.

Funcțiile inteligente nu trebuie să se rezume în interiorul mașinii, printr-o aplicație de smartphone clienții pot rămâne la curent (haha) cu mașina lor electrică și să seteze anumiți parametri, precum climatizarea, orele de încărcare sau chiar să încuie și să descuie micuța Honda e.