Audi A1 Citycarver este un baby allroad, dar fără tracțiune integrală

3f1594c9-2020-audi-a1-citycarver-10

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Această mașină s-ar fi numit Audi A1 allroad dacă puteai să optezi pentru tracțiune integrală. Așa se numește doar Audi A1 Citycarver și nu este altceva decât un A1 Sportback înălțat.

Mai precis, această mașină este cu 40 mm mai înaltă decât hatchbackul tradițional din Ingolstadt, dintre care doar 35 mm sunt din suspensie și 40 sunt din modelele de jante ce pornesc de la 16″.

Pentru a semăna cu un SUV, Citycarver a primit protecție din plastic pentru caroserie, scut din oțel inoxidabil pentru motor, precum și un kit aerodinamic specific. Mai mult, acest model dispune de o grilă octogonală, nu hexagonală ca la A1 Sportback.

Exteriorul și interiorul primesc nuanțe specifice acestui model, iar clienții vor avea de ales între trei versiuni de echipare: advanced, design selection și S line. Materialele de la interior pot fi orice de la textil, la Alcantara, la piele sintetică, iar luminile ambientale se găsesc pe lista de opționale.

Cine alege pachetul Dynamic va primi etrieri roșii, selectorul Audi drive select, suspensie adaptivă, un sintetizator de sunet, jante de 18″ și amortizoare adaptive controlate electronic.

Modelul din imagini se numește Edition One (sună cunoscut, Mercedes?), poate fi vopsit în Pulse Orange sau Arrow Gray, dispune de jante de 18″, finisaje exterioare negre, faruri și stopuri cu tentă închisă, emblemă Edition one și finisaje interioare conforme cu nuanța exterioară.