Ieși în evidență cu Porsche Taycan Exclusive Manufaktur

Porsche-Exclusive-Taycan-Turbo-6

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Un avantaj în a-ți cumpăra un Porsche Taycan în locul unei Tesla Model S este faptul că nu toate trebuie să arate la fel, personalizarea unui Porsche fiind considerată o artă. Iar acum că există și Porsche Exclusive Manufaktur, există mari șanse ca tu să îți comanzi o mașină cu adevărat unică în lume.

Producătorul german a detaliat două variante prin care clienții pot apela la Porsche Exclusive Manufaktur pentru a-și personaliza berlina electrică și hrăni propriile orgolii. Atât Taycanul Dolomite Silver Metallic, cât și cel Mamba Green Metallic sunt echipate cu pachetul Sport Design, însă Dolomite dispune de accente din fibră de carbon, iar Mamba le are fie negre, fie în culoarea caroseriei.

Jantele modelului argintiu au dimensiunea de 21″ și au fost accesorizate cu palete aerodinamice din fibră de carbon, în timp ce Taycanului verde dispune de jantele Mission E cu intel vopsit în culoarea caroseriei. Porsche Exclusive Manufaktur mai poate adăuga accente albastre farurilor, carcase ale oglinzilor laterale din fibră de carbon, embleme negre sau Glacier Ice Blue, ba chiar și proiectoare LED în mânerele ușilor.

Precum la frații cu combustie internă, și interiorul lui Taycan poate fi personalizat pentru suma potrivită. Finisajele din carbon mat, inclusiv pe volan, accente în culoarea caroseriei, embleme Porsche pe tetiere sau cotieră, centuri de siguranță în nuanța Chalk Beige, praguri iluminate din carbon mat sau cadran pentru cronometrul pachetului Sport Chrono, toate pot fi adăugate.

Când dai cel puțin 110.624 euro cu TVA, cât costă Porsche Taycan 4S la noi în țară sau chiar 190.860 Euro cu TVA cât este versiunea de top, Taycan Turbo S, ce mai contează câteva mii în plus pentru un model unic?