Renault Koleos, de la 36.000 Euro cu TVA în România

New Koleos

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Cel mai mare SUV din istoria Renault, modelul ce se construiește în Coreea de Sud de către Samsung Motors și ce dispune de tehnologie Nissan, tocmai a primit un mini-facelift de jumătate de carieră.

Koleos este o mașină echilibrată din punctul de vedere al designului, iar francezii nu au schimbat rețeta prea mult. O grilă ceva mai mare, un scut mai generos dimensionat, faruri Pure Vision LED în standard, stopuri 3D, un al treilea stop de frână mai ușor vizibil, ceva accente cromate și aia e. Va fi destul de greu să deosebești Koleos facelift de actualul model, dar asta e și provocarea ca și pasionat auto. Era să uit de vopseaua Vintage Red sau de jantele în două tonuri cu design nou.

Interiorul se laudă cu materiale de o calitate superioară, finisaje noi și o banchetă cu spătar pliabil (ce exista și la prefacelift).

În ceea ce privește siguranța, clienții se pot baza pe noul sistem Automatic Emergency Braking cu detectarea pietonilor.

Motorizările diesel (că benzină nu sunt) au fost schimbate, 1.6 dCi cu 1.7 Blue dCi ce dezvoltă 150 cai putere și 340 Nm, iar 2.0 dCi cu o versiune mai puternică de 190 cai putere și 380 Nm. Tracțiunea integrală este disponibilă doar pe motorul ce mare, însă cutia automată CVT X-Tronic de la Nissan este oferită în standard.

Românii vor primi doar motorizarea 2.0 Blue dCi X-Tronic 4WD în trei echipări, iar prețurile pentru țara noastră sunt:

  • ZEN: 36.000 Euro cu TVA
  • INTENS: 39.500 Euro cu TVA
  • INITIALE PARIS: 42.500 Euro cu TVA