Infiniti QX80 Monograph este surpriza japonezilor la New York

Infiniti-QX80-Monograph-8

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Infiniti vrea să continue perioada bună de dezvoltare pe care o parcurge momentan, așa că la Salonul Auto de la New York a prezentat concepul QX80 Monograph, ce prefigurează viitorul rival pentru Mercedes-Benz GLS sau Range Rover.

Pentru a include limbajul de design Infiniti pe o caroserie de peste cinci metri, designerii japonezi au amestecat forme geometrice cu cele organice. Pe lângă el, și Range Rover pare mic, deoarece QX80 măsoară peste doi metri înălțime și peste doi metri lățime, dar nu mai are o formă atât de masivă ca modelul precedent.

Cea mai mare schimbare față de modelul anterior o constituie noua grilă și farurile cu LED integrate mult mai bine.

Când te urci în interior, imediat te acaparează pragurile din aluminiu polișat cu rol de scară. Mai sunt observabile și două guri de aerisire în spatele ușilor față cu rolul de a diminua rezistența la înaintare prin eliminarea aerului turbulent ce se formează în aripi. Jantele sunt de 24”, negre cu accente de cupru pentru o prezență inconfundabilă.

Când va sosi pe piață în 2018, noul QX80 va fi foarte popular în America de Nord și în Orientul Mijlociu, SUV-ul grandios putând înlocui avionul privat pe distanțe scurte.