Koenigsegg aduce la New York o Agera de 1360 cai putere

1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Acesta este modelul pe care Koenigsegg îl va aduce la Salonul Auto de la Geneva, Agera RS1. Hypercarul suedez a fost numit personal de către clientul fericit care a participat la procesul de personalizare și construcție a visului său.

Vopsit în Arctic White cu accente albastre, acest Agera RS1 se va alătura altor câteva Koenigsegguri ce pot fi conduse pe drumurile publice din SUA. Interiorul este dominat de Alcantara albastră combinată cu fibră de carbon polișată și aluminiu negru eloxat.

Motorul este același V8 biturbo de 5 litri de pe Agera One:1 ce dezvoltă 1360 cai putere și 1370 Nm care transmite toată puterea cu ajutorul unei cutii automate cu șapte rapoarte și propulsând bijuteria până la 100km/h în doar 2.8 secunde și până la 300 km/h în 12.3 secunde.

Noul Agera RS1 cântărește 1394 kg (1290 kg fără fluide) și poate atinge forțe laterale de 1.8G pe viraje, datorită amortizoarelor active și a aerodinamicii avansate

În ciuda performanțelor, Koenigsegg Agera RS1 vine cu climatizare automată, sistem de navigație prin satelit, Bluetooth, scaune electrice din carbon, pedale ajustabile, sistem hidraulic de ridicare a botului mașinii și sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor.