Jeep Cherokee facelift se lansează pe scena Salonului de la Detroit

Jeep-Grand-Cherokee-2019-5

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Jeep Cherokee a primit, la Salonul Auto de la Detroit, un facelift binemeritat ce aliniază designul la actualul limbaj stilistic al brandului american.

Vorbim, în principal, despre noile faruri similare celor de pe Compass ce înlocuiesc farurile de mașină de jucărie de pe modelul actual. Spatele a primit și el stopuri noi cu LED, precum și o bară neagră.

Americanii vor primi trei motorizări pe benzină, una aspirată de 2.4 litri Tigershark cu patru cilindri în linie și 180 cai putere, una supraalimentată cu o turbibă de 2 litri ce dezvoltă 270 cai putere și 400 Nm și celebrul V6 Pentastar de 3.2 litri ce pune la bătaie 272 cai putere. Noi vom primi și cele două dieseluri de 2.2 litri ce se află și acum în ofertă.

Tot pentru americani vor fi și cele trei versiuni de echipare: Latitude, Overland și Trailhawk, iar prețurile de pornire vor fi în jurul sumei de 25.000 $. Pentru fanii off-road, Trailhawk este versiunea dorită, deoarece oferă unghiuri de atac și degajare foarte bune, aripi evazate, jante de 17” încălțate cu anvelope de teren și gardă la sol mărită.