Key by Amazon In-Car Delivery, acum și pe anumite modele Honda

ca980592-honda-key-by-amazon-multiple-models-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ieri vă spuneam cum clienții Acura pot primi colete de la Amazon direct în mașină.

Astăzi, același sistem este disponibil și pe anumite modele Honda cu HondaLink Activ și abonament Amazon Prime (al proprietarilor) prin Key by Amazon In-Car Delivery.

HondaLink permite accesul la diferite funcții pe bază de cloud, de la muzică, la informații, la programarea mașinii pentru revizie. Pentru ceva $ în plus, proprietarii se pot bucura și de pornire de la distanță, localizare prin GPS dacă mașina este furată, asistență rutieră sau chiar un serviciu tip concierge similar celor văzute pe alte mărci.

Pentru a putea primi pachete de la Amazon, membrii Amazon prime trebuie doar să downloadeze aplicația Key by Amazon, să se logheze și să introducă datele mașinii. După aceea, când se comandă ceva se poate opta pentru livrare în mașină, cu condiția ca mașina să fie relativ aproape de destinația livrării. Apoi se trimite o notificare pe telefon cu fereastra de patru ore în care ar putea fi livrat bunul și încă una atunci când curierul se apropie de mașină.

Nu vă imaginați că mașina se descuie singură, ci are nevoie de confirmare de la destinatar. După ce a fost încheiată livrarea, mașina se încuie singură, iar clientul mulțumit primește o notificare în acest sens.

Modelele Honda ce pot primi colete Amazon direct în mașină sunt: Accord, Accord Hybrid, Insight, Passport, Pilot și Odyssey, toate mai noi de 2018. Serviciul este disponibil, evident, doar în Statele Unite ale Americii și Canada. Pentru moment.