Kit decorativ pentru fanii Jurassic Park

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Poate nu-ți vine a crede, dar sunt deja 30 de ani de când a fost lansat Jurassic Park, așa că Jeep vinde niște kit-uri de decorare pentru fanii adevărați.

 

Au trecut 30 de ani de la lansarea filmului original, în 1993, deci o bună ocazie pentru Jeep de a comemora rolul principal pe care l-au avut exemplarele Wrangler YJ Sahara (model 1992).
Jeep a pus la punct niște pachete decorative, care includ sigle pentru uși, elemente grafice pentru partea laterală a capotei și numerotare pentru centrul capotei, grafică pentru gurile de ventilație ale aripii față și mânerul ușii posterioare. Există, de asemenea, o inserție de schimbător, iar pentru o sumă suplimentară oamenii pot opta pentru o inserție concepută pentru cutia de transfer.
 
Există două pachete „Jurassic Park” disponibile online, unul cu și unul fără inserția pentru schimbătorul cutiei de transfer. Primul costă 550 $, iar cel de-al doilea costă 650 $. Jeep va vinde o serie limitată la 100 de pachete, fiecare cu numerotare unică, prin intermediul site-ului său Graphic Studio.
 
Pachetele grafice pot fi instalate pe orice Jeep Wrangler 2018-2024, Jeep Wrangler 4xe 2021-2024 sau Jeep Gladiator 2020-2023.
 
Poate ar fi fost interesante și câteva decorațiuni și accesorii exterioare cu volum și textură, nu doar autocolante, dar probabil că cineva la Jeep s-a gândit că n-or fi atâția fani înrăiți încât să merite o investiție suplimentară și un preț care să o reflecte.
Imagini: Jeep
Linkuri: www.jeepgraphicstudio.com
  • Pentru ALTE ARTICOLE vizitează categoriile noastre AUTO, MOTO, EXPERIENȚE, OPINII, STIL.
  • MULTE ALTE teste, prezentări, discuții cu/despre mașini, motociclete, Formula 1, accesorii și călătorii găsești la SuperSpeed pe YouTube, aici.
  • Dacă nu știi CE MAȘINĂ SĂ ÎȚI CUMPERI, află părerea noastră despre oferta actuală pe cemasina.superspeed.tv, aici.
  • Nu uita că POȚI VEDEA emisiunile SuperSpeed la PRO•TV și pe VOYO, aici