Lamborghini își suspendă activitatea până în data de 25 martie.

558513

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Automobili Lamborghini întărește măsurile de combatere a răspândirii pandemiei de Coronavirus. Sub îndemnul ultimelor directive ale guvernului italian, uzina din Sant’Agata Bolognese se va închide începând cu 13 până la 25 martie 2020, inclusiv.

„Această măsură este un act de responsabilitate socială și de o grijă față de oamenii noștri în situația de urgență pe care o întâlnim în Italia în aceste zile și care se manifestă și în străinătate. Așa cum am făcut deja până acum, continuăm să monitorizăm situația pentru a reacționa rapid și eficient, cu sprijinul colaboratorilor noștri, și pentru a putea reîncepe operațiunile cu energie la momentul potrivit.” a declarat Stefano Domenicali, președinte și CEO al Automobili Lamborghini și fostul boss al echipei de Formula 1 Scuderia Ferrari.

Brandul italian a avut în 2019 cel mai bun an al său, cu o creștere de 43% față de anul precedent. În cifre seci, asta se traduce la 8.205 autoturisme vândute, semnificativ mai mult decât cele 5.750 din 2018. Acest lucru se datorează succesului SUV-ului Urus.