Mansory sărbătorește 30 ani de existență cu noul Cabrera

Mansory-Cabrera-based-on-Lamborghini-Aventador-SVJ-8

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mansory a avut o perioadă destul de agitată în ultima perioadă, lansând model după model, dar cel mai spectaculos este, de departe, acest Lamborghini Aventador SVJ care arată ca o navă spațială.

Numele de Cabrera vine de la o rasă de tauri de luptă spaniolă, iar modelul va fi construit în doar trei unități, celebrând aniversarea a trei decenii de când există compania de tuning.

Mașina a primit un pachet aerodinamic radical modificat, o nuanță superbă numită Vento Verde, faruri LED complet noi și fibră de carbon cât o fabrică de Formula 1. Ecartamentul a fost lățit cu 40 mm, de parcă ar fi avut nevoie, eleronul nu este atât de special precum cel standard, noul difuzor este imens de-a dreptul, iar jantele au dimensiunea de 9 x 20″ pe față și 13 x 21″ pe spate, încălțate cu anvelioe Pirelli P Zero 255/30 ZR20 pe față și 355/25 ZR 21 pe spate.

La interior putem observa accentele Vento Verde, tapițeria și bordul din Alcantara și finisajele din carbon forjat. Aproape toată cabina a fost atinsă de designerii germani, iar rezultatele sunt cu adevărat spectaculoase.

Deși nu cred că s-a plâns niciun proprietar de Aventador SVJ de lipsă de putere, V12-le aspirat de 6.5 litri de sub capota mediată a acestui Lambo a fost împins să producă 810 cai putere și 780 Nm, adică un plus de 40 cai putere și 60 Nm. Orice plus scos de la un propulsor atmosferic este bine primit, dar și foarte greu de obținut. Astfel, supercarul din Bologna reușește un sprint 0-100 în doar 2.6 secunde, iar viteza maximă este de 355 km/h, adică un plus de 5 km/h. Și pentru că orchestra cu 12 instrumente ar fi avut nevoie de un dirijor mai bun, Mansory a gândit și o evacuare cu patru terminații ce amplifică sunetul deja sublim.