Land Rover Defender, 1.2 milioane km în teste

c66e8b3e-2020-land-rover-defender-8

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Fosta generație Land Rover Defender a fost un tanc de mașină, iubită peste tot în lume și aproape indestructibilă. Pentru a se ridica la înălțimea predecesorului său, compania britanică a parcurs nu mai puțin de 1.2 milioane km cu toată flota de Defender 2020 în teste. Ca prin miracol, borna a fost atinsă de ziua mondială Land Rover, 30 aprilie, dată ce marchează 71 ani de când primul Land Rover a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Amsterdam în 1948.

Defenderul trecut nu era chiar cel mai prieten cu asfaltul, dar noul model a fost testat pe Nordschleife, acolo unde se testează absolut orice mașină cu pretenții. Off-roaderul s-a mai plimbat pe dunele de nisip din Dubai, la -40 grade Celsius la Cercul Polar și la altitudini de peste 3.000 metri pe Munții Stâncoși din Colorado.

Ultima fază a testelor va avea loc în Kenya, cu Tusk Trust, o organizație non-profit cu scopul apărării sălbăticiei africane. Un prototip camuflat va fi folosit pentru a căra provizii și tracta echipamente de-a lungul Rezervației Naturale Borana, rezervație cu o suprafață de 14.000 hectare.