Lexus LF-30, conceptul electric ce creează o matriță a pasagerilor

8d991a9e-lexus-lf-30-4

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Lexus nu putea lipsi de la Salonul Auto de la Tokyo, iar conceptul pe care l-a adus este unul șocant, cu o grilă cât casa, dar care se potrivește cu liniile futuriste ale mașinii.

LF-30 dispune de patru motoare electrice, fiecare situat în câte o roată, iar puterea maximă este de 544 CP. Folosind tehnologia Lexus Advanced Posture Control, puterea poate fi controlată în funcțiile de nevoile șoferului. Mai mult, poți avea o mașină cu tracțiune față, una cu tracțiune spate (propulsie pentru cei care încă citesc cărți de mecanică de pe vremea lui Ceaușescu) și una cu tracțiune integrală, în funcție de preferințele tale.

Lexus sare peste procesul de încărcare clasic și propune încărcare prin inducție. Mai mult, LF-30 este un vehicul autonom, se poate parca singur și poate fi chemat să vină la tine dacă este parcat prea departe.

Interiorul este exact cum te-ai aștepta, adică SF. Pe lângă sistemul de sonorizare Mark Levinson, scaunele sunt inspirate de fotoliile de la Clasa I din avioane și dispun de o tehnologie care imită mușchii și înconjoară pasagerul, creând o matriță a acestuia pentru un confort desăvârșit.