Macheta machetelor: Rolls-Royce Cullinan 1:8

rolls-royce-cullinan-scale-model-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Să fie clar de la început, nu poți comanda această machetă 1:8 decât dacă îți comanzi un Cullinan pe bune. Ai astfel șansa de a avea în casă o replică senzațională a mașinii din garaj. Este în fapt o operă de artă cu absolut FIECARE detaliu al SUV-ului, reprodus perfect conform cu originalul. O operă de artă lungă de 100 cm.

Fiecare replică este construită manual folosindu-se mai mult de 1.000 de componente; până la 450 de ore durează producerea replicii, mai mult de jumătate din timpul necesar producerii mașinii pe bune!!!

Vopseaua este cea folosită la mașina ta, finisarea caroseriei, lăcuirea, de-asemenea, identică; până și „coachline-ul” este trasat manual, la fel ca la mașina din garaj; farurile, stopurile, pragurile iluminate, ușile, totul funcționează! Toate luminile de pe mașină pot fi operate dintr-o telecomandă inscripționată RR la fel precum cheia mașinii… sub capota motorului… este un „veritabil” motor V12, replică veritabilă a propulsorului mașinii tale.

Interiorul este și el replicat perfect: chiar și cusătura contrastantă a tapițeriei, finisarea lemnului sau… inițialele embosate pe tetiere… sau orice alegi tu să fie embosat acolo… Incredibil. Pur și simplu incredibil. Aproape că îmi vine să îmi comand un Cullinan.