Mai tare decât GT2 RS, TechArt GTstreet RS

a3dfddb2-techart_gtstreetrs_11

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Nu ai bani de un Porsche 911 GT2 RS sau poate nu ai prins o alocație? Nu trebuie să te panichezi, deoarece TechArt are rsoluția.

Acesta este TechArt GTstreet RS, model ce își va face debutul la Salonul Auto de la Geneva și care este bazat pe 991.2 Turbo S.

Cu ajutorul a două turbine cu geometrie variabilă nou-nouțe, TechArt a reușit să stoarcă 770 cai putere și 920 Nm din boxerul de 3.8 litri ai sportivei din Stuttgart. Toată această putere este transmisă ambelor punți, iar timpul de sprint 0-100 km/h este de 2.5 secunde. Viteza maximă este limitată la 340 km/h din rațiuni de siguranță, deși mașina poate duce lejer peste 360 km/h.

Pachetul exterior poartă numele de Forged Design Carbon și ajută la creșterea forței de apăsare fără a spori rezistența la înaintare. Eleronul nou se poate extinde și se poate ajusta cu 15 grade în funcție de preferințele șoferului, iar jantele forjate cu prezon central sunt o versiune specială Formula IV Race create special pentru GTstreet RS. Ca să terminăm cu exteriorul, geamurile laterale și luneta sunt fabricate din sticlă Corning Gorilla Glass, precum telefoanele Android, difuzorul este construit din fibră de carbon, iar cele patru terminații ale evacuărilor sunt din titan. Apropo de evacuare, aceasta are valve controlate electronic prin care poți schimba modurile de sunet.

La interior găsim Alcantara pe preșuri, bord, tunelul median, consola centrală, parasolare, montanți și plafon. Fețele de uși sunt acoperite de o combinație de Alcantara, lână virgină și piele, scaunele scoică au centuri de prindere în șase puncte, iar un roll-bar portocaliu te salvează atunci când te crezi Earl Bamber.

TechArt va construi doar 10 exemplare GTstreet RS, iar fiecare va avea o emblemă cu numărul său din serie.