Mayweather vs McGregor: duelul garajelor

floyd-mayweather-cars-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mai este puțin până la mult așteptatul meci de box dintre americanul Floyd Joy Maywather Jr. și irlandezul Conor Anthony McGregor. Deși provin din medii diferite, amândoi au obținut rezultate extraordinare și au câștigat de-a lungul timpului milioane, atât de fani, cât și de dolari.

Banii și faima atrag după ele un stil de viață excentric ce poate fi caracterizat prin răsfăț și excese. Și pentru că diferența dintre un băiat și un bărbat o face doar mărimea jucăriilor, ambii sportivi de performanță au în garajele lor unele dintre cele mai scumpe jucării din lume.

O simplă căutare pe paginile fiecăruia de social media ne arată cum cheltuie cei doi campioni banii făcuți din greu.

Despre Mayweather se știe că este pasionat de mașini scumpe și rare, el chiar postând de curând un scurt clip prin care își etalează cele cinci Rolls-Royce-uri albe. Acesta este doar vârful aisbergului, deoarece la un moment dat americanul era proprietarul a nu mai puțin de patru exemplare Bugatti Veyron (două 16.4, un Grand Sport și un Grand Sport Vitesse). Două dintre ele au părăsit, însă, garajul de mii de cai putere. Unul din modelele cu care Floyd Mayweather se laudă este un Ferrari Enzo, despre care spune că nu face altceva decât să crească în valoare. Urmează un Koenigsegg CCXR Trevita, unul dintre doar cele două exemplare fabricate vreodată. Modelul alimentat cu etanol produce 1.018 cai putere și 1060 Nm din V8-ul de 4.7 litri supraalimentat cu două compresoare. Prețul ei a fost, dacă este să ne luăm după boxer, de 4.8 milioane $.

Mayweather își răsfață și fiul cu o decapotabilă Bentley, însă deoarece acesta are 15 ani și nu are permis de conducere, mașina lui este de fapt un golf kart făcut să arate ca un model al producătorului britanic.

Irlandezul Conor McGregor este puțin mai cumpătat cu banii, însă în garajul său este mai divers, chiar dacă nu la fel de scump ca cel al viitorului său rival.

Pe una din paginile sale de social media putem vedea două Rolls-Royce-uri, un Dawn alb și un Wraith Black Badge, două modele Lamborghini (Huracan Avio și Aventador) și un BMW i8 pe care îl folosește cel mai des.

Fiind un tată conștiincios, luptătorul de MMA își plimbă fiul cu un Range Rover Sport sau cu un Caddillac Escalade, însă atunci când vrea să tracteze jet ski-ul preferat sau vreun ATV, folosește un Volkswagen Amarok preparat special pentru aventuri off-road. Afinitatea lui McGregor pentru mașinile nemțești nu se oprește aici, el postând fotografii alături de modele precum BMW X6 M sau noul BMW Seria 7.

Nu îl putem uita nici pe juniorul McGregor, care la vârsta de doi ani a primit de la tatăl său un Lamborghini Murcielago Roadster…cu pedale.

Pe 26 august în Las Vegas vom putea admira unul dintre cele mai incitante meciuri de box din acest secol, însă până atunci putem spune că Mayweather l-a făcut K.O. pe McGregor la capitolul mașini.