Mazda CX-8, SUV-ul cu trei rânduri de scaune de care am avea nevoie

59dbbd91-2020-mazda-cx-8-14

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Uite o mașină interesantă despre care uitasem, Mazda CX-8, aflată la primul facelift.

La doi ani de la lansare, CX-8 rămâne un CX-5 cu trei rânduri de scaune, dar nu va fi vândut la noi, doar pe piața de origine.

Printre lucrurile noi pentru 2020 se numără rabatarea rândului al doilea din buton pentru un acces ușor pe rândul al treilea, porturi USB și suporturi de pahare cât cuprinde, scaune confort cu piele Nappa și piele neagră pe bord. Mai mult, s-a aplicat mai mult material fonoabsorbant pe plafon, există pe lista de opționale un plafon panoramic, iar ecranul sistemului de navigație a crescut de la 7 la 8″. Japonezii au ținut să menționeze că spațiul de depozitare de sub portbagaj a crescut, având acum 84 litri în configurație standard și 56 litri dacă îi face loc subwooferului sistemului de sonorizare BOSE.

Noua versiune de top, Exclusive Mode, dispune de ventilație pe rândul al doilea, precum și de ajustări electrice pentru acele locuri.

Motorizările sunt, în mare parte, aceleași precum la CX-5, însă cel SkyActiv-G de doi litri a fost înlocuit de SkyActiv-G 2.5T, ce dezvoltă 253 CP. Indiferent de alegere, tracțiunea față este standard, iar integrala este opțională.