McLaren 720S devine mai frumos cu ajutorul lui Novitec

957d108d-novitec-mclaren-720s-spider-7

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Nu mă număr printre cei ce consideră McLaren 720S o mașină frumoasă, dar știu să o apreciez pentru ceea ce reprezintă și pentru performanțele sale încă neegalate în segmentul supercarurilor. Sunt sigur că dacă McLaren și-ar bate capul cu asta, ar doborî recordul lui Lamborghini Aventador SVJ pe Nurburgring destul de ușor.

Cei de la Novitec Rosso au hotărât că mașina duce fără probleme mai multă putere, așa că au resoftat mașina astfel încăt să producă acum 806 CP și 880 Nm. Adică undeva la nivel de Senna. Mașina cu motor V8 biturbo de patru litri reușește acum sprintul 0-100 km/h în 2.7 secunde, iar viteza maximă a fost ridicată la 346 km/h. Nu cred că se poate plânge cineva de asemenea cifre.

Însă mașina aceasta mi-a atras atenția nu prin prisma performanțelor, ci prin modul cum tunerul german a reușit să o facă mai frumoasă. În față vedem extensii aerodinamice ce reduc portanța la viteze ridicate, toată mașina a fost accesorizată cu elemente din carbon forjat, iar jantele de 20″ pe față și 21″ pe spate poartă semnătura Vossen și pot fi vopsite în 72 nuanțe diferite, fie mate sau polishate.

Fie că alegi 720S sau 720S Spider, Novitec îți va propune o evacuare de înaltă performanță cu terminații de 95 mm din oțel inoxidabil. Pe lângă faptul că aceasta face mașina să sune mai bine, Novitec menționează și răspunsul la pedală îmbunătățit.

Interiorul rămâne la alegerea clientului, atâta timp cât se dorește piele de cea mai bună calitate sau Alcantara, culoarea nu este o problemă.