Mercedes-Benz România și Engie România promovează stațiile de încărcare Elvi

Mercedes-Benz-EQC-1-768x512

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mercedes-Benz România și ENGIE România anunță un parteneriat la nivel național. Scopul acestuia este promovarea ofertei de stații de încărcare electrice Elvi, produse de EVBox, companie deținută de ENGIE.

Acest proiect vine în întâmpinarea clienților Mercedes-Benz și a clienților smart EQ care optează pentru achiziționarea de autoturisme electrice sau plug-in hybrid. Astfel, dotarea cu stație electrică de încărcare Elvi EVBox pentru utilizarea la domiciliu fiind neîmpovărată.

„Sustenabilitatea este o parte integrantă a strategiei Mercedes-Benz și reprezintă un aspect important în activitatea noastră de responsabilitate corporativă. Suntem bucuroși să facem un nou pas către mobilitatea electrică alături de ENGIE România și să oferim clienților noștri o soluție completă de mobilitate electrică”, a declarat Martin Schulz, Director General Mercedes-Benz Cars România și CEO & Președinte Mercedes-Benz România.

Clienții se pot bucura și de un pachet integrat de servicii de consultanță, instalare, mentenanță, monitorizare online și asistență tehnică pentru stația electrică, iar cei care optează și pentru un contract de furnizare de energie electrică din partea ENGIE România vor putea beneficia și de un abonament de servicii e-mobility cu acces la mai mult de 160 de puncte de încărcare la nivel național, asigurând astfel încărcarea în spaţiul public a autovehiculelor electrice în limita a aproximativ 3.000 de kilometri.

,,ENGIE România are în centrul strategiei sale tranziția către zero emisii de carbon, dezvoltând soluții performante și inovatoare pentru clienți, care să le permită acestora să devină actori ai reducerii emisiilor de carbon generate de mijloacele de transport. Parteneriatul încheiat cu Mercedes-Benz România este o dovadă concretă a acestei ambiții de a pune la dispoziția clienților noștri soluții integrate de acces la o energie mai curată și mai prietenoasă cu mediul.”, a declarat Nicolas Richard, Director Marketing & Sales ENGIE Romania.