Mitsubishi Pajero, facelift la 13 ani de la apariție

e0123d17-2020-mitsubishi-pajero-sport-22

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Actuala generație Mitsubishi Pajero se află în producție din anul 2006. Japonezii nu par să se grăbească să schimbe acest lucru, deoarece mașina tocmai a primit un facelift și a fost prezentată în Thailanda, acolo unde Mitsubishi produce atât Pajero, cât și L200.

Mașina se vinde sub diferite nume în 90 țări, deci nu vă mirați dacă pe ea scrie Pajero Sport, așa este denumirea pe piața locală.

Partea frontală a primit ultimul limbaj de design al mărcii, farurile seamănă cu cele de pe L200, iar capota are o poziție mai înaltă pentru o prezență mai impozantă. Spatele a primit și el niște îmbunătățiri, dar forma generală a mașinii a rămas aceeași.

Inginerii japonezi au lucrat la interior, promițând mai mult confort și calitate a materialelor ameliorată, la pachet cu o priză pentru pasagerii spate și un spațiu de depozitare încăpător în cotiera centrală. Un nou sistem de infotainment cu ecran tactil de 8″ și-a făcut apariția, iar aplicația Mitsubishi Remote Control permite să descui și să încui toată mașina, inclusiv hayonul acționat electric.

Motorizarea este una turbodiesel cu cilindreea de 2.4 litri. Cu 181 și 430 Nm, mașina se va mișca bine, dar nu va emite pretenții de sportivitate. Transmisia automată cu opt rapoarte direcționează puterea către sistemul de tracțiune integrală Super-Select 4WD-II și al său nou mod off-road.

Vom vedea și noi noul Pajero în România, dar nu se știe când.