Moto-Hub, primul service autorizat BMW Motorrad din Romania

P90358845_highRes_motorcycle-hub-bucha

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Luna trecută și-a deschis porșile primul service autorizat BMW Motorrad din Romania, Moto-Hub.

Noul centru Moto Hub include un magazin de piese şi accesorii, staţie ITP, spaţiu de vânzare motociclete second-hand, servicii de rent-a-bike, tururi moto cu ghid profesionist în România şi străinătate şi, prin şcoala de pilotaj RideX, module de training de safety, cornering sau off-road.

Investiția de 170.000 Euro a culminat cu cel mai mare centru de service BMW Motorrad din ţară, atât din perspectiva suprafeţei, cât şi a numărului de posturi de lucru, cu un total de 5, dintre care unul dedicat pentru urgențe și recepție directă, fără programare.

“Ne bucură faptul că piața de motociclete din România este în creștere, investițiile generoase pe care le face BMW Motorrad an de an în dezvoltare ne oferă posibilitatea de a lansa modele noi, foarte avansate din punct de vedere tehnologic, dar și foarte performante. În ultimii ani se alătură acestui fenomen din ce în ce mai mulți clienți, mulți din pasiune, dar și mai mulți împinși de aglomerațiile urbane și necesitatea de a reduce timpul petrecut în trafic. Astfel, a venit natural nevoia de a deschide încă un partener de service BMW Motorrad în București. Echipa de la Moto Hub este una exclusiv formată din motocicliști pasionați, din oameni dedicați motociclismului și călătoriilor pe două roți. Numele pe care l-au ales este unul reprezentativ pentru ceea ce își doresc să devină, un adevărat HUB pentru motocicliștii din România.”

Serviceul Moto Hub este poziţionat într-un spaţiu din cadru complexului Romexpo, pe Bulevardul Expozitiei 22-30. Intrarea C, Romexpo, hala G7. Mai multe detalii puteți primi intrând pe site-ul Moto-Hub.