Nissan NV250, Renault Kangoo cu altă siglă

a392a32e-nissan-nv250-m1-passenger-van-24

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mai țineți minte Nissan Kubistar? Acel Renault Kangoo cu altă siglă? Nu, nu Mercedes-Benz Citan, Nissan KUBISTAR. Ei bine, japonezii au zis că mai vor unul, așa că au luat un Kangoo și au pus siglă de Nissan pe el, atât.

Se numește NV250 și va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie 2019. Precum fratele său francez, acest vehicul va fi oferit în două versiuni de lungime, 4.28 și 4.67 m și în diferite configurații, fie ele de marfă sau de pasageri (Panel Van, Crew Cab și Combi).

Versiunea cu ampatament crescut va dispune de o sarcină utilă de 800 kg, indiferent de motorizare, iar din fabrică vei putea comanda podea din lemn, acces pentru scaunul cu rotile sau compartimente refrigerate.

Motorizările disponibile fac parte din noua familie Blue dCi, toate au cilindreea de 1.461 cmc, iar clienții vor putea alege variante de 80, 95 sau 115 cai putere. Noul Nissan NV250 se va fabrica în Franța, pe aceeași linie de asamblare cu Citan și Kangoo, însă nu va exista o versiune electrică, precum Kangoo Z.E. Sunt curios prețurile cum vor fi.