Noul Ford Puma Titanium X, echipare de top cu propulsoare mild-hybrid

87470717-2020-ford-puma-titanium-x-3

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Am văzut Ford Puma. Giurgea l-a văzut chiar pe viu înainte ca acesta să fie dezvăluit. Însă nu am văzut versiunea de top, lansată la Salonul Auto de la Frankfurt, noua Puma Titanium X.

Această echipare nu numai că va veni cu masaj lombar pentru scaune, dar și huse pentru scaune pentru ca tapițeria să arate ca nouă mult timp. Acestea se pot spăla, așa că îți poți lua copiii și animalele în mașină fără să ai grija că îți vei păta mașinuța.

Alte elemente standard sunt sistemul de infotainment SYNC3 cu Apple CarPlay și Android Auto, încărcare wireless pentru smartphone, sistem de sonorizare B&O Play (gama mai ieftină Bang & Olufsen), climatizare automată pe două zone, senzori de ploaie și senzori de parcare spate. Finisajele textile sau cele care imită lemnul sunt specifice lui Titanium X.

Exteriorul va fi ușor de diferențiat mulțumită detaliilor cromate și a grilei puțin schimbate. Scutul față și difuzorul au primit și ele o nuanță ce imită metalul, iar jantele de 18″ sunt vopsite în nuanța Pearl Grey.

Titanium X chiar este dotată, având în standard dotări de siguranță precum Lane Keep Assist, Road Edge Detection sau Pre-Collision Assist cu Pedestrian Detection. Pentru Lane Centering, Speed Sign Recognition și Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go clienții vor trebui să plătească în plus.

Noul Ford Puma Titanium X va fi oferit în două versiuni 1.0 EcoBoost Hybrid. Acestea vor dispune de un demaror/gegerator de 11.5 kW și un sistem electric de 48V va ajuta motorul termic în accelerații și va lua locul tradiționalului alternator.

  • 1.0 EcoBoost Hybrid 125 CP – 5.4 l/100 km
  • 1.0 EcoBoost Hybrid 155 CP – 5.6 l/100 km