Noul MINI va fi promovat de Spike

P90135193

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mai este puțin până pe 18 noiembrie când va fi prezentat oficial noul MINI, la 107 ani de la naşterea lui Sir Alec Issigonis, cel care, acum mai bine de 50 de ani, a pornit revoluţia în producţia automobilelor cu primul model MINI din istorie.

Premiera mondială va fi organizată simultan la Londra şi la uzina MINI din Oxford, unde este produs noul model. În aceeaşi săptămână va avea loc şi premiera noului MINI la un salon auto, fiind prezentat aproape simultan la Los Angeles (California) şi Tokyo (Japonia). În plus, maşina va fi prezentată oficial şi la Shanghai (China). Noul MINI va fi lansat pe piaţă în primul trimestru 2014 și imediat după aceea va sosi și în România.

Pentru că evenimentul de lansare se apropie, producția noului MINI începe curând la fabrica din Oxford și evident încep și campaniile de promovare. Pe primul plan – sporturile TV. Ca de obicei vom avea parte de adevărate povești – amintiți-vă „Follow that car!” de exemplu. De data asta, personajul principal va fi alături de noul MINI – buldogul englez Spike.

Prima reclamă cu Spike are lungimi și finaluri diferite și a fost filmată într-un studio de la Hollywood şi pe străzile din centrul Los Angeles și va fi lansată curând.

MINI şi buldogul englezesc sunt „prieteni” vechi: un exemplar canin a apărut în cea mai recentă reclamă de brand MINI, care a promovat sloganul „NOT NORMAL”. În plus, colecţia MINI nu ar fi completă fără un buldog: versiunea de pluş a animalului este unul dintre cele mai populare produse lifestyle MINI. Pe lângă faptul că este prezent pe perne, legendarul buldog apare şi pe stickuri USB, brelocuri şi huse pentru smartphone.