Noul Nissan Kicks înlocuiește Juke în SUA

2018-Nissan-Kicks-23

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Nissan a prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles noul SUV de clasă mică Kicks. Acesta va înlocui Juke pe piața nord-americană modelul Juke. Toate indiciile spun că îl vom vedea și noi, într-o formă sau alta.

Este clar că designul a fost cumințit pentru a atrage o gamă mai largă de clienți și este în ton cu limbajul estetic al producătorului japonez.

La un preț de bază de sub 19.000 $, Kicks va fi propulsat de un motor aspirat de 1.6 litri ce dezvoltă 125 cai putere și 156 Nm. El va fi cuplat la o transmisie automată Xtronic CVT și va fi disponibil doar cu tracțiune față. În condițiile de testare EPA (mult mai precise decât cele NEDC), Kicks a reușit un consum mediu de 7.1l/100 km.

12 nuanțe pentru exterior vor fi disponibile, dintre care 5 în două culori. Alte dotări standard sunt sistemul de infotainment cu ecran de 7” ce include Apple CarPlay, Android Auto, Nissan Intelligent Around View Monitor, precum și un sistem audio Bose premium.

La capitolul siguranță, Kicks aduce Automatic Emergency Braking, Blind Spot Monitoring și Rear Cross Traffic Alert.

Nu știm cu ce va înlocui Nissan bătrânul Juke în Europa, dar dacă va fi cu Kicks, indiferent cum va fi botezat, avem în față un nou best-seller.