Noul Porsche 911 GT3 devine mai agresiv cu ajutorul celor de la TECHART

TECHART_091_GT3_ext_01

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ce este?

Noul Porsche 911 991.2 GT3 cu pachet de tuning TECHART Carbon Fiber Sport Package.

Ce are sub capotă?

Același delicios boxer aspirat de patru litri care se turează până la 9.000 rpm și care produce 500 cai putere. Din fericire, acesta a rămas neatins.

Ce înseamnă Carbon Fiber Sport Package?

Porsche 911 GT3 nu este un model care are nevoie de prea multe modificări, asta nu înseamnă că cei de la TECHART nu se vor chinui să construiască piese din fibră de carbon pentru a-i reduce greutatea. La exterior putem observa o capotă cu gură de aerisire încorporată, urmată de o bară față cu flapsuri aerodinamice, praguri noi, terminații pentru aripa spate, gurile de aerisire laterale și un difuzor.

Clienții vor avea ocazia de a comanda și terminații din carbon sau titan pentru sistemul de evacuare. Nu au fost uitate nici jantele forjate TECHART Formula IV Race cu prezon central de 20” ce pot fi asortate cu etrierii sau cusăturile interioare.

TECHART dorește ca fiecare model să fie creat pe gusturile clienților, așa că oferă, prin programul TECHART interior, ocazia de a personaliza fiecare detaliu, de la ceasurile de bord, pedalele din aluminiu, la pragurile interioare cu orice material vrea norocosul proprietar: piele de cea mai bună calitate, Alcantara, fibră de carbon sau suprafețe tratate cu lac.

Ne place?

Una din asta, manuală, un drum virajat gol…apoi a sunat alarma.